Buurtcomité Heikantstraat OVERMERE - BUITEN GEWONE BUURT

 

     
    

home  I  welkom  I  nieuws  I  buurtcomité  I  buurtinformatienetwerk  I  medewerkers  I  activiteiten

    
 

de heikantstraat  I  er was eens  I  foto's  I  buurtkrantjes  I  erkenning  I  links  I  contact

 
     

20 januari 2008
XII- werken nogmaals bekroond

                                                                     

De laureaten voor de camera's van de pers

Algemeen secretaris te woord voor vol CC Stroming

 
Voor de tweede keer in z'n bestaan mocht het Buurtcomité Heikantstraat een culturele vermelding in ontvangst nemen van de cultuurraad van Groot-Berlare.
De cultuurraad overhandigt jaarlijks, tijdens haar nieuwjaarsreceptie, een aantal mensen en verenigingen een culturele vermelding voor hun culturele prestatie en inzet van het afgelopen jaar.
Het Buurtcomité werd gelauwerd voor hun titel "Buiten Gewone Buurt" die het op 25 juni 2007 kreeg van de Koning Boudewijnstichting. 

Een meer dan volle Stromingtribune hoorde tijdens de plechtigheid hoe de cultuurraadvoorzitster opriep voor engagement en samenwerking over de (deelgemeente)grenzen heen, wat de voornaamste cultuurdoelstellingen voor 2008 zijn van de cultuurschepen, waarom Vic Temmerman een cultuurprijs en anderen een cultuurnominatie kregen, en hoe burgemeester De Gucht gezien had dat Berlare een verdraagzame gemeente is.
Het was burgemeester De Gucht die in zijn slotwoord veel aandacht schonk aan onze Heikantstraatse buurtwerking en z'n hoop stelde op navolging door andere buurten.

De algemeen secretaris van het Buurtcomité, Wim De Geest, sprak voor de volle zaal z'n dankbaarheid uit aan alle 12 buurtwerkers die het "XII-werken project" gerealiseerd hadden.

    

                                                                     
Terug naar het nieuwsoverzicht ...
     
                                                                         

Copyright © 1990      Buurtcomité Heikantstraat Overmere