Buurtcomité Heikantstraat OVERMERE - BUITEN GEWONE BUURT

 

     
    

home  I  welkom  I  nieuws  I  buurtcomité  I  buurtinformatienetwerk  I  medewerkers  I  activiteiten

    
 

de heikantstraat  I  er was eens  I  foto's  I  buurtkrantjes  I  erkenning  I  links  I  contact

 
     
  12 maart 2014  
  Einde van een onvergetelijk tijdperk  
                                                                         
  Wim De Geest Na goed een kwarteeuw leiderschap en het opbouwen van een prachtige en zeer gewaardeerde buurtwerking geeft Wim de leidersfakkel van het ‘Buurtcomité Heikantstraat Overmere’ in februari 2015 door.
Tegelijk heeft hij beslist na 25 jaar van intensieve buurtwerking dan te stoppen als buurtwerker.
   
Wim : "Enkel de begeleiding van ons Buurtinformatienetwerk, één van mijn andere geesteskinderen zeg maar, blijf ik verderzetten.  
Concreet is het de bedoeling dat ik tijdens een afscheidsplechtigheid begin volgend jaar de voorzittershamer plechtig zal overdragen aan mijn opvolger.   De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat dit voor mezelf een bijzonder ingrijpende en uiterst emotionele beslissing is. Echter … bijna 25 jaar leiderschap, dag-in dag-uit begaan zijn met een zorgzame buurtwerking, vergen gigantisch veel toewijding, inzet en intense opvolging. Nu er een klein ‘Geestje’ in ons familiemidden is wens ik de nodige familietijd te besteden en onze Maarten zien opgroeien naar wie weet … een nieuwe buurtwerker … Dat zou fijn zijn natuurlijk!
Dit is meteen dus ook de enige reden van mijn beslissing. Afscheid kunnen nemen in schoonheid op het ogenblik dat de buurtwerking goed draait was altijd mijn wens trouwens. Ik heb tijdens de recente besprekingen in ons Buurtcomité vele blijken van enthousiasme en dynamiek gezien om de mooie buurtwerking verder te zetten en dat doet mij enorm veel plezier. Trouwens het moet gezegd : ook al stippelde ik het beleid voor onze buurtwerking gedurende zovele jaren uit, zonder de bijzondere medewerking van de buurtcomitéleden had onze buurtwerking nooit geweest als wat ze nu is! Daarom wil ik nu reeds al deze medewerkers duizendmaal bedanken voor hun getrouwheid en hun zin om van onze buurt een leuke en toffe buurt te maken. In de aanloop naar mijn afscheid ben ik even in m’n pen gekropen en schrijf ik momenteel ‘mijn memoires’ over 25 jaar goedbuurtschap! U krijgt deze ongetwijfeld te lezen.
"
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
  Terug naar het nieuwsoverzicht ...  
     
                                                                         

Copyright © 1990      Buurtcomité Heikantstraat Overmere